Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Generelle oplysninger

 

Lightmeup.dk

 

Must Love Pets

Enkeltmandsvirksomhed

Gadstrupparken 41
4621 Gadstrup
CVR nr.: 36833270
E-mailadresse: admin@lightmeup.dk
Telefonnummer: +45 30 30 76 14

Betaling

Lightmeup.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB and MobilPay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyrer.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Lightmeup.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Lightmeup.dk vil bestræbe sig på at levere hurtigst muligt ud fra den forsendelsesmetode, kunden har valgt. Når du bestiller et produkt fra vores webshop – lightmeup.dk, modtager du som udgangspunkt varen inden for 2-4 hverdage. Kort efter du har bekræftet dit køb, får du en ordrebekræftelse på skærmen med et ordrenummer. Vi sender dig også en e-mail med en ordrebekræftelse.
 

Vi leverer til Danmark.

Vi lever med DOA365, Bring, GLS pakkeshop og Postnord Mypack Collect. Fragtgebyret er inkluderet, baseret på totalprisen på det bestilte produkt. Er din bestilling på mindre end 299 kr., er fragtgebyret fra 28 kr. Er din bestilling på 299 kr. eller mere, får du fri fragt.

 

Reklamationsret

Der gives forbruger 2 års reklamationsret i henhold til købelovens regler for varekøb. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Kontakt os inden du sender varen.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Lightmeup.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang, såfremt reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

r du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Lightmeup.dk
Gadstrupparken 41
4621 Gadstrup

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller uden omdeling.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives forbrugere 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter modtagelsen og fra fortrydelsen er givet, skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på admin@lightmeup.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Klik for at download en FORTRYDELSESFORMULAR

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Fortrydelse af en del af købet

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordreBemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Varens stand, når du sender den retur

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. I visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Alle varer kan som udgangspunkt returneres med normal post. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 50-400 DKK

Varen sendes til:

lightmeup.dk

Gadstrupparken 41
4621 Gadstrup

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den

Persondatapolitik

lightmeup.dk registrerer og gemmer data vedrørende din ordre, som for eksempel navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Data behandles fortroligt.
Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos lightmeup.dk (Must Love Pets) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.lightmeup.dk er Must Love Pets

Som registreret hos lightmeup.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter Databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: admin@lightmeup.dk

Klagemuligheder – oversigt og links:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kunder service på mail admin@lightmeup.dk

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, og er det ikke lykkes os at finde en løsning, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg


Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/


Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: admin@lightmeup.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 27-10-2018