Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay

Om os

Hvem er vi?

Vi er en lille dansk virksomhed på Sjælland. Vi har haft en drøm om at have en webshop som hovedsageligt sælger LED-lys produkter med fokus på sikkerhed i mørket og til svagtseende.

 

Hvorfor?

Der er mange grunde til vi besluttede os for at kaste os ud i LED-lys verdenen, men vores vigtigste grund er at vi har meget stort erfaring med at leve med en øjensygdom. Vi ved hvor svært det er for svagtseende at kunne orientere sig i mørket, men ikke mindst for faktisk at blive set af andre. Desværre har vi en øjensygdom som hedder Retinitis Pigmentosas meget tæt på os derhjemme. Tilbage i 2007 skulle vi lige pludselig finde på måder at gøre ting nemmere at se i mørket. Mange at de bedste hjælpemidler vi fandt var nærmest sjove gadgets som lyste op, utroligt nok.

 

We got thinking!

Ja, vi synes faktisk at vores erfaring kunne hjælpe andre i samme situation, men når det er sagt vil vi heller ikke begrænse os til kun et par smarte produkter. Vi begyndte at tænke lidt størrer, og lidt mere bredt. Faktum er, vi allesammen har svært at se i mørket. Det er svært at se fodgængere når vi kører bil og også at se hinanden som fodgængere i mørket. Sandheden er, Danmark er temmelig mørkt i rigtig mange måneder om året. Så ja, vi tænkte at lave en webshop med fokus på sikkerheds lys til alle, en slags ”one-stop-shop” hvor man kan køb LED-lys produkter til det hele -  sport, hunde, børn og svagtseende.

 

En webshop blev født 

Efter mange måneder med research og produkt testning (på vores egen hund, vores børn og os selv!) Har vi samlet et sortiment af smarte, kvalitets LED-lys produkter som vi mener hjælper dem som skal leve med en øjensygdom og også til dem der gerne vil blive set i mørket og blive mere synlige i trafikken. Vi holder fast i vores princip at vores produkter skal være af højeste kvalitet, og i det størst mulige omfang være USB opladelige, eller at batteri kan skiftes. Vi vil helst ikke sælge engangs billige produkter (medmindre de er super smarte), vil vi gerne have vores kunder kan bruge vores produkter rigtig meget og rigtig mange gange.

 

Vi håber i kan lide os

Vi vil forsætte med at knokle for lightmeup.dk og håber i kan lide vores webshop og produkter. Vi synes det er vigtigt at vores kunder får en rigtig dejlig oplevelse online, og hele veje hjem til dig. Hvis du har nogle forslag til flere produkter eller en service du mangler, er du mere en velkommen til at kontakte os på admin@lightmeup.dk.